Доверие Разбиране Отдаденост Компетентност Креативност Споделяне Опит Успех

За нас

Адвокатско дружество Димитрова и партньори е динамично развиваща се адвокатска практика с офис в гр. София, България.

Предлагаме правни услуги и консултации по всички въпроси, свързани с търговската дейност на българските и чуждестранните ни клиенти, като прилагаме добрите международни практики и критерии за добра консултантска работа. Нашите клиенти оценяват бързата ни реакция, индивидуалния ни подход и способността ни да отчитаме не само правните, но и данъчните и счетоводните аспекти, за да предложим работещи, ефективни и бизнес-ориентирани решения.

Ние вярваме, че отношенията между адвоката и неговия клиент са по-специални и са основани на разбиране, взаимно доверие, етичност и професионализъм. Прилагаме тези принципи в нашата адвокатска практика още от 1998 г., когато настоящите съдружници в Адвокатско дружество Димитрова и партньори започнаха съвместната си работа като правен екип. Като естествен резултат на натрупания опит и стремежа за постоянно развитие в началото на 2006 г. бе учредено Адвокатско дружество Димитрова и партньори.

Щастливи сме да видим, че подходът ни, качеството на предоставяните от нас услуги и нашата отдаденост са оценени от клиентите ни, които остават с нас през годините. Те осъзнават добавената стойност на това да бъдат консултирани от професионалисти, които познават тяхната история и дейност, и които със своята креативност и иновативност могат да допринесат за успеха им сега и в бъдеще.